Leganes – Alaves

Pošto u drugom kolu španskog kupa nema timova iz prve lige, uglavnom su dueli timova koji se nalaze u drugoj ligi. Leganjes je trenutno u sredini tabele i ima tri boda manje od Alavesa koji je četvrti. Leganjes je u seriji od četiri utakmica bez poraza dok tim Alavesa posle startna dva poraza je u prošlom kolu pobedio lidera na tabeli i u usponu forme je. Što se tradicije tiče dueli ovih timova se obično završavaju nerešenim rezultatom, zadnji meč koji je odigran krajem septembra završen je rezultatom 0:0 .

Leganes

Ekipa Leganjesa je u dobrom ritmu i nisu izgubili na posledenje četiri utakmice od kojih je tri završeno nerešeno rezultatom 0:0. Pošto su u dobroj formi i sa činjenicom da su skoro nepobedivi kod kuće mogu biti optimisti pred ovaj duel. Mogući sastav: Serantes – Diaz, Mantovani, Insua, Ruiz – Sastre, Martin, Elzmendi, Pena – Guillermo, Lazaro

Alaves

S obzirom na očekivanja pred početak sezone Alaves je veoma dobro pozicioniran i trenutno su četvrti. Nastupi Alavesa se ne razlikuju mnogo kada je u pitanju domaći odnosno gostujući teren , već su dva puta slavili u gostima ali i pretrpeli neočekivani poraz od ekipa Mirandesa. Mogući sastav:  F. Pacheco – Estrada, Laguardia, Pelegrin, R. Garcia – Mora, M. Garcia – Juli, D. Pacheco, Femenia – Toquero.

SK tip : Mislimo da je ovaj njihov duel još jedan nerešeni razultat ali obično u kup utakmicama treneri izvode kombinovane sastave i odigraćemo kombinaciju x;2-3

Budite naš autor, postavljajte vaše predloge i analize i osvojite pristup našim premium stranama. Više informacija na strani vaši tipovi.
Translate »