Strategija klađenja

Proučili smo osnove klađenja i tako napravili prvi ali veoma važan korak. Sada imamo znanje i počećemo da gradimo strategiji koja će nas voditi do uspeha u klađenju. Ovo je vrlo važan deo koji nedostaje velikom broju kladioničara. Za sve što radite u životu, za svaki posao da bi došli do cilja morate stvoriti plan,način odnosno strategiju. Strategija klađenja je skup pravila kojih se moramo pridržavati. Predstavljamo vam 7 zlatnih pravila koji se pridržavaju profesionalni kladioničari.

KLAĐENJE NIJE ZABAVA VEĆ POSAO

Nemojte da igrate samo da bi ste imali šta da pratite. Ukoliko svakog dana odigrate po desetak tiketa tipa „da imam nešto da pratim eto da mi nije dosadno “ , vi ste već draga mušterija vlasnika kladionica. Nemojte da gomilate tikete sa malim novčanim ulozima i velikim dobitkom. Ukoliko odigrate deset tiketa sa ulogozima od po 5€, već ste propustili jedno dobro poslovno ulaganje od 50€ sa tri ili četiri dobro analizirana para.

 

BUDITE REALNI

Znam da svakog dana vidite tiket gde je neko pogodio po 20 utakmica i uzeo milione, ili kako je neko „ojadio“ kladionice jakim prelazima. Takvi dobitci su retki i za takve dobitke zaslugu ima velika količina sreće i ništa više. I vi možete igrati na taj način i čekati nešto što se možda nikad neće desiti ili prihvatiti realnost i odigrati po tri ili četiri para i nadati se malom ali čestom dobitku.

 

NEMOJTE IGRATI KAO NAVIJAČ VEĆ KAO KLADIONIČAR

Ne igrajte na timove za koje navijate ili želite da pobede. Uvek analizirajte utakmicu iz neutralnog ugla a ne kao navijač.

 

KVOTE NISU TAČNO MERILO ODNOSA SNAGA

Kvote za svaki meč su postavljene prema proceni kladionica. Pošto znamo da vlasnike kladionica zanima samo profit, kvote obično prate tok novca i menjaju se od postavljanja do početka utakmice u zavisnosti od visina uplata na dati meč.

Najbolje bi bilo da svaki put nakon što uzmete listu, papirom pokrijete onaj deo sa koeficijentima i sastavite tiket.

 

IGRAJTE SPORTOVE I LIGE O KOJIMA IMATE NAJVIŠE INFORMACIJA

Ukoliko se kladite na sportove ili lige o kojima neznate ništa vaše šanse za dobitak su svedene isključivo na faktor sreće. Informacija je ključ uspeha.Možda je najbolji način da pratite i određene timove, i informišite se što je moguće bolje. Na taj način ćete biti u prednoti u odnosu na kladionice, jer oni moraju pratiti sva dešavanja. Ukoliko se odlučite za timske sportove kao što su fudbal ili košarka pratite povrede igrača ili kartone. Sve te informacije možete naći na sajtovima klubova. Ukoliko se odlučite za tenis pratite kako određeni teniser igra na različitim podlogama jer svaki igrač ima podlogu koja mu odgovara ali i onu na kojoj se baš i ne snalazi.

 

VODITE RAČUNA O SVOM NOVCU

Ono što profesionalce izdvaja od običnih igrača je raspolaganje novcen. Prosečan igrač koji je i ujedno i sponzor za kladionice nezna da raspolaže novcem. Odvojite novac za klađenje i naučite da upravljate njime. O načinu ulaganja novca u klađenju na strani upravljanje novcem.

 

VODITE SVOJU STATISTIKU

Vodite statistiku vaših pogodaka i promašaja. Kladite se mesec dana kao do sada ,  s tim da svaki par koji odigrate postavite određeni komentar tipa „ovo sam odigrao na osećaj “ ili „ovo sam odigrao zato što u međusobnim duelima uvek pada dosta golova“. Nakon mesec dana imaćete svoju statistiku i tačan uvid koje igre vam leže ili koje lige i na koji način da analizirate dati meč. Učite na vlastitim greškama !!!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »