Upravljanje novcem u klađenju

Najvažnija strategija u klađenju je upravljanje novcem. Razlika između kladioničara koji su na kraju meseca u „plusu“ i ostalih sponzora kladionica je u načinu upravljanja novcem. Kao prvo potrebno je stvoriti svoju „banku“ . Banka je određena količina novca koju možemo da potrošimo na klađenje a da ne utiče na kvalitet našeg života. Strategija upravljanja novcem ima mnogo i ovde ćemo opisati one najpouzdanije. Kod svih ovih sistema na kraju ste SIGURNO U PLUSU ali pazite koji način ćete izabrati jer možete ostati bez novca pre dobitnog tiketa.

Načini ulaganja novca možemo podeliti u dve osnovne grupe i to:

Ulaganje novca sa negativnom progresijom

Ulaganje novca sa negativnom progresijom znači da podižete vaš ulog sa svakim vašim promašajem. Ovaj vid ulaganja je za one koji imaju veći kapital, odnosno više novca u banci jer sa nizom od pet, šest promašaja ulog može biti dosta veliki. Najpoznatiji su Martingale i Fibonnacijev niz. Za ove načine uplate potrebno je da minimalna kvota bude 2,10.

Ulaganje novca sa pozitivnom progresijom

Ulaganje novca sa pozitivnom progresijom znači da ulog podižemo tek kada dobijemo. Ovaj vid ulaganja je za kladioničare sa manjom bankom kao i za kladioničare koji tek počinju klađenje. Kod ulaganja sa pozitvnom progresijom cilj nam je određena zarada koje se moramo strogo pridržavati. Kada naš cilj bude dostignut počinjemo iz početka. Najbolji sistem je Obrnuti Martingale.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »